Want this

by Cèline

Disse skoene fra Cèline er definitivt langt oppe på en ønskeliste. Liker den enkle stilen, og bruken av sort skinn og grått. De gjør så mye ut av seg uten å være pranglete. Jeg får de tydeligvis ikke ut av hodet, så tenkte kanskje det hjalp å uttrykke seg litt visuelt. Jeg fant dette bildet hos the sartorialist, så er ikke ikke helt sikkert hvilken sesong de er fra.

Er det noen som vet?

 Bilde fra The Sartorialist

Hatten til Alice

Jeg har så lyst på en slik hatt. Skal ta meg en tur rundt i noen vintagebutikker nå, å se om jeg finner en. Digger for øvrig stilen til søte Alice. Besøk bloggen hennes her.

 

 

Bildet  er lånt av Alice.

Anna Dello Russo in Balenciaga

Jeg skal ha en garderobe som Anna Dello Russo en dag. Det har jeg bestemt meg for. Hun kler seg i de flotteste kjoler, og stylingen hennes er helt unik. Hun er Italiener, så overdådigheten er naturligvis tilstede. Til tider hvertfall. Men etter min mening ser hun fantastisk ut, og med en skosamling på over 4000 par, kan man bare tenke seg til alt mulig annet som befinner seg i skapene hennes.

Balenciaga

Og for en personlighet. Bare se selv...

Jeg sier bare JA takk til den garderoben, når som helst.

Til våren

Gulvlange kjoler og skjørt: Alberta Feretti viste noen nydelige kjoler i sin vårkolleksjon. Jeg ser for meg en transpararent, lang kjole, med enkelt eller helt uten tilbehør til. Man kan egentlig fint bruke kjolene selv om det er kaldt ute. Bare ta en god strikkegenser over, så har man et varmt og avslappet antrekk, men samtidig så utrolig fint og feminimt.

  

Hvite blonder: Har sagt det før, og sier det igjen. Dolce & Gabbana har de fineste, hvite blondekjolene. Jeg liker både de lange og de korte, men aller mest har jeg lyst på denne korte saken. På våren ville jeg brukt enkle, nude fargede pumps til, og tenk så fint det hadde vært med et par mørkebrune sandaler på sommeren. Med eller uten hæl.

  

Søte hæler: Jeg er litt lei klumpete, alt for høye platåsko, så et par søte stiletter er midt i blinken. Disse fra Miu Miu er favoritter akkurat nå. Selv om de er i årets høstkolleksjon, ser jeg ikke noe problem i å bruke dem til våren. De er så søte, men samtidig minimalistiske på en måte. Jeg liker det.

Trenchcoaten: Denne klassiske kåpen har vært en favoritt hos meg veldig lenge, men jeg har enda ikke investert i en virkelig fin en. Denne våren vil jeg ha en beige fra Burberry.

 

Rødt: Ikke i stor grad, men en knallrød clutch hadde gjort seg så bra ved siden av en nude, pastell farget kjole. Hver gang jeg trasker rundt i vintagebutikkene, har jeg øynene åpne for røde vesker. De er ikke så lette å finne, desverre, men jeg nekter å dra herfra uten.

154534980 (980x653)

Er det noen som vet hvor denne clutchen er fra? Det kan se ut som en Hérmes logo, men jeg er ikke sikker.

I need you

Vinterjakke, vinterjakke kom til meg. Jeg fryser, og vil ha vinterjakke nå. Det vil kanskje resultere i en lei overvekt i Bergenbagasjen, men sånn får det bare bli. Det er grenser for hvor lenge de tynne trenchcoatene holder når minusgradene kommer snikende. Diverse skoesker og andre bokser vil ødelegge pakkingen min fullstendig uansett, så hva betyr en ekstra jakke.

 

 

D&G Shearling-lined Cotton Parka 

Vanessa Bruno Shearling-trimmed wool-felt coat

Begge jakkene er så fine, så nå er det bare til å krysse fingrene for at de fortsatt finnes i butikk, og at de ser like fine ut i virkeligheten. Det er vel kanskje for sent å lete etter en bra jakke nå. Typisk meg å være så treig.

eres aro izar

Flere som har lagt merke til disse håndlagde ringene fra Australia? De ser ut som små kunstverk alle sammen, og jeg har så lyst på en. Likte blåfargene på den nederste, men alle de nøytrale stenene var også vakre. For å se alle sammen, klikk her .

This dress I like

Dolce & Gabbana RTW S 2011 

Denne er velkommen inn i min vårgarderobe når som helst.

http://style.com

Aviators

Hver morgen blir det kaldere, og kaldere her i Paris. Og jeg har enda ikke fått tak i en høstjakke. Etter mye leting, har jeg kommet frem til at disse to ikke hadde vært helt feil å anskaffe seg. Selvfølgelig ikke begge, men i det minste en av dem.  Fargen til Acne passer garderoben min best, men det som trekker ned er lengden på armene. De kunne godt vært lengre. En høstjakke skal tross alt varme meg litt. Eller skal man egentlig bare se bra ut?

Hååper de har jakkene i butikk, for ellers blir det nettshopping på meg. Jeg liker ikke nettshopping, i fare for å høres ut som en gammel bestemor. Må prøve å bli kvitt den fobien, noe annet nytter vel ikke om man vil overleve i fremtiden.

 

 

  • Lys jakke fra Acne/ Net-a-Porter.com       
  • Brun jakke fra Adam/Net-a-Porter.com

 

Hva tror dere om Aviatorjakkene? En trend som kommer til å overleve, eller er det bare dumt å investere?

 

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits