People

Red Fall

Denne høsten har jeg sett enormt mye rødt på gatene her i Paris. Alt fra sko til bukser blir representert i rødt. Og gjerne rødt skinn, slik som hun på bildet under har gjort. Ved å holde resten av antrekket enkelt ved bruk av f.eks sort eller nude, kan man få denne trenden til å se ganske så stilren ut etter min mening.

    Photo// Isabelle Karlsson/ Me

   Photo// Carlolines mode

Hva synes dere om rødt? Er det mye rødt på gatene i Norge for tiden?

The long skirts

Jeg elsker stilen til Abbey Lee Kershaw for tiden. Hun ser helt utrolig ut med sine lange skjørt og kjoler. De gangene jeg har sett henne på gaten under fashion week, har jeg fått lyst til å gå til anskaffelse av noe lignende. Jeg må få tak i et slikt skjørt før jeg drar hjem igjen til Norge. Jeg liker også måten både Abbey Lee og frida Gustavsson har stylet antrekket sitt med lang, tettsittende kjole og stor jakke. På bildene under ser dere også at Abbey Lee har gått for en mer transparent variant av det lange skjørtet, og jeg elsker det. Det ser så glamorøst ut.

 Foto// Hanneli

Foto// Stockholmstreetstyle

Foto// Stockholmstreetstyle

Ikke sant de ser bra ut? Jeg digger hatten til Frida Gustavsson. Noe av det beste med å bo i denne byen er all inspirasjonen man får. Hadde nok aldri sett noen gå kledd som dette i Bergen. I love it!

Knitted

En dag traff vi denne stilige karen på gaten.

 Han heter Laurent.

Alber Elbaz, mannen bak Lanvin

Nå kan jeg endelig si at jeg har møtt en kjent person innenfor motebransjen her i Paris. Da Alice, Anna og jeg tok turen innom Lanvin, var selveste Alber Elbaz der. Sjefsdesigneren for det franske motehuset. Anna hadde på forhånd lest at han ofte var å se i butikken, men vi forventet ikke å treffe han på ordentlig. Det var ekstra gøy da han tok seg tid til å snakke med oss, og at han stilte opp på bilde uten å nøle, selv om det var tydelig at han hadde det travelt. Vi fikk på alle måter bekreftet at Alber Elbaz er en blid og hyggelig mann. En person jeg kommer til å huske.

Anna, Alber Elbaz, meg og Alice. Bildet er tatt inne på Lanvin i Rue du Faubourg Saint-Honoré. Han som knipset fant ikke helt ut hvordan han skulle bruke kameraet mitt, men heldigvis skjønte han seg på Anna sitt, så hun fikk sendt meg bildene. Thank you, Anna!

I.K

Gjennomført mønsterkaos

   Foto // Isabelle Karlsson

Foreleseren vår i markedsføring har blitt fotografert av selveste The Sartorialist for en grunn.

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits