PFW F10

Fashion Week Leftovers

Fashion week ble forlengst avsluttet her i Paris. En del av meg var litt lettet, for hele tiden var det noe å se, og redselen for å gå glipp av noe stort var alltid der. Man ville liksom være overalt og utenfor alle showene, for man visste at det ville være viktige mennesker der. Eller kanskje man faktisk plutselig fikk muligheten til å komme inn på et show. Alt var mulig, og man ville ikke gå glipp av de mulighetene.

Desverre kom jeg ikke inn på noen av showene, men til gjengeld fikk jeg sett mange kjente mennesker på nært hold. Mennesker jeg beundrer og mennesker jeg kjenner igjen fra catwalken. Bloggere, redaktører, modeller. Alle var der. Så, den største delen av meg savner definitivt all moten på nært hold i verdens fineste by. Fashion week i en storby er noe alle burde oppleve. Her kommer noen tilbakeblikk fra uken. For de av dere som er interessert, har jeg laget en egen kategori med bilder fra Fashion Week.

  Anna ble fotografert av British Vogue

  Modell Freja Beha Erichsen, utenfor Balmain

  Hermès

  Carin Roitfeld og datter

   Utenfor Chanel

Gleder meg allerede til neste fashion week. Uansett hvilken storby som står for tur. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til New York, og Italia frister en smule det og. Milan Fashion Week. Ja, det lyder jo fint.

Hanneli

I dag tok vi turen til Grand Palais, hvor Chanel hadde sin visning. Utenfor var det en mengde av chanelkledde kvinner, og det var ikke mulig å se en ende på hvor mange som hadde den ikoniske vesken på skulderen. Akkurat der var det ikke aktuelt å skille seg ut med en classic flap bag, men likevel synes jeg den er noe for seg selv.

Etter at vi hadde sett oss litt rundt på plassen utenfor Grand Palais, fikk vi øye på et kjent, norsk ansikt. Hanneli Mustaparta var hyggelig og stilte opp på et par bilder, og hun virket som en utrolig søt jente. Og ikke minst har hun en fantastisk blogg. Elsker bildene hun tar. Kanksje hun fikk noen blinkskudd utenfor Chanel. Ta en titt på bloggen hennes og sjekk det ut: www.hanneli.com

(Ble tatt bilde av et par jenter fra en fransk nettside i dag. Klikk her for å se bildet.)

Flere som liker bloggen til Hanneli?

PFW// Carine Roitfeld

Det er som sagt mange kjente mennesker å se her under fashion week. Carine Roitfeld, sjefsredaktøren for franske Vogue, har vært en av dem.

All photos: Isabelle Karlsson / Me

PFW// Outside Christian Dior

I dag tok jeg ikke med meg kamerat mitt, men Anna tok disse fine bildene av oss utenfor Christian Dior. Og forresten. I morgen går turen til Nice! Stay tuned for rivieraupdates.

alice og isabelle (720x480)

Alice og meg                 

anna og isabelle 2 (513x720)  alice og isabelle 2 (480x720)

All photos by Anna Fredrikke Bjerke. Visit her blog here.

PFW// The Sartorialist

I dag fortsatte fashion week her i Paris, med blandt annet Christian Dior og Isabel Marant. Folkemengden utenfor Dior var enorm, og fotografer flokket seg rundt både Kate Moss og Lou Doillon da de ankom Jardin des Tuileries. Det er heller ikke uvanlig at fotografer fra forskjellige magasiner og blogger kommer frem og spør om bilder av oss vanlige mennesker også. En av de kjente vi alltid ser utenfor et hvert stort show, er streetstyle fotografen, Scott Schuman (The Sartorialist). Han er uten tvil helt sikker på hvilke mennesker han vil ha på bloggen sin, så å bli fotografert av han må være ganske så stort.

  Scott Schuman// Photo: Isabelle Karlsson/ Me

 Ett av mange fantastiske bilder fra The Sartorialist.

PFW// Models

Etter Balmainvisningen, fikk vi øye på noen av modellene. Det er fasinerende hvor vakre de er.

Edita Vilkeviciute //

Edita Vilkeviciute //

Abbey Lee Kershaw //

Abbey Lee Kershaw //

Dewi Driegen //

Dewi Driegen //

Daria Werbowy //

Daria Werbowy // All photos: Isabelle Karlsson / Me

Har du en favoritt?

PFW// Anna Wintour

Fashion week har startet for alvor, og stemningen er helt ubeskrivelig. Det er fantastisk å være her. Menneskene jeg vanligvis ser på catwalken, i bloggene og på toppen av Vogue, er plutselig rett foran meg på gaten. Da vi sto utenfor Balmains visning idag, var Anna Wintour den første som skyntet seg ut fra lokalet. Sikkert i håp om å slippe alt av fotografer, men jeg var så heldig å få et lite glimt av den beundringsverdige kvinnen. Helt siden jeg så dokumentaren, The September Issue, har jeg sett opp til Anna som den perfekte karrierekvinnen.

Her er et par bilder fra i dag, og flere kommer.

Anna Wintour, Sjefsredaktør i Amerikanske Vogue.

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits