Paris 10

Lykke til

Vi vasker og pakker oss ut av leiligheten for øyeblikket, og det er ikke bare bare å få plass til et fire måneders parisliv i et par stakkerslige bager. For ikke å snakke om en liten mengde shopping som også skal være med hjem, og helst med alle skoesker og poser i behold. Det høres kanskje litt latterlig ut, så jeg er glad Carlos ikke ler seg ihjel, ser dumt på meg og ber meg kaste alle eskene langt vekk.

Så, her er neste utfordring i dagens pakkeaktiviteter. Hvor får man plass til alt dette?

I morgen er jeg tilbake på norsk jord, men jeg kommer nok ikke til å gi opp skrivingen her med det første. Om ikke annet, kan det jo være en grunn til å leve et så spennende bergensliv som mulig. For hey, man får det ikke bedre enn man gjør det til selv.

Au revoir Paris! 

Jul langs Champs-Elysées

Det er jul i Paris. Alle trærne langs Champs-Elysées er dekket av julelys, og det er satt opp boder med brente mandler, sjokolade, crêpes og alt mulig annet. Helt i enden av gaten har de fått opp et enormt pariserhjul, så det står definitivt på listen over ting vi må gjøre før vi drar.

Og så pariserhjulet da. Har jeg ikke høydeskrekk enda, så kommer jeg sikkert til å få det etter en runde i det der.

Paris

Hurra! Jeg har fått livet mitt tilbake. Femte og siste eksamen er unnagjort og jeg krysser fingerene for at alle er bestått. Og så feiret jeg sånn her...

Ååå, jeg vil ikke hjem! Jeg vil være her hvor alt er mulig, og man kan oppleve nye ting hver dag. Om fem dager sitter vi på flyet hjem til norge, og jeg kommer helt klart til å gå inn i dyp depresjon i det vi krysser norskegrensen. Som om ikke det er nok, har familien flyttet til et sted som heter Neset. Sist jeg sjekket var ikke det helt meg, så man skal ikke se bort i fra at jeg finner en løsning på den saken ganske så fort.

Men over til noe helt annet. Hvis dere har tenkt dere til Paris, burde dere dra til Christian Louboutin butikken i Rue de Grenelle. Selv om man ikke skal kjøpe noe er det en opplevelse bare å gå inn i butikken og se på alle de nydelige skoene. Det finnes uendelig mange farger og modeller. Og dette blir helt klart ikke mitt siste par.

Christian Louboutin - Rue de Grenelle

Det er alt jeg gjør

Herre gud, hvor er mitt liv?

Det mest spennende jeg har gjort den siste uken var at jeg kjøpte meg vintersko. Hah. Poeng til meg for mitt første bidrag til vintergarderoben. Det er drit kaldt her, pluss at det eneste jeg gjør på er å lese. Kjipt tenker dere? For det stopper ikke der. Jeg har til og med klart å plukke av firehundrekroners manikyren på neglene mine, bare på grunn av eksamens nerver. Nå har noen negler fransk manikyr, noen er knekte, og hele hånden er dekket av blekk. Sånn nesten. Det ser faktisk verre ut enn når jeg ikke hadde manikyr. Definitivt mitt dårligste valg så langt.

  minelli

Men, nå gidder jeg ikke klage mer. Det er sikkert ikke så sykt gøy å høre om heller. Her kommer en gladnyhet. Jeg har bare TO eksamener igjen. Og begge er på fransk. Haha.

Hjelpe meg.

Livet

Akkurat nå er min situasjon en smule kjedelig. Jeg sitter her, i verdens flotteste by, og jeg leser til eksamen. Inne. EksamensMARATON for å si det mer eksakt. Hvem har fem eksamener på en uke? Kan noen fortelle meg det? Så er det bare kanskje en smule min egen skyld at det føles så kjipt. For hei, det går an til å begynne lesingen litt før siste helgen i semesteret.

Note til meg selv: Huske dette til neste gang. Veldig lurt å lese litt sånn avogtil i løpet av semesteret.

img4714 (1000x667)

Men på lørdag dere, da er alt over. Da skal vi gjøre alt vi enda ikke har fått gjort her i Paris. Gleder meg til å dra på julemarked på Champs-Elysees, shoppe, drikke champagne, spise macaroner, få julestemning, og stort sett bare nyte livet uten eksamensbekymringer.

Snakkes om noen dager når jeg får livet mitt tilbake!

I like you, B

Vi er endelig ferdig med caseoppgaven i moteledelse, og vi endte tilogmed opp med et fantastisk resultat. Det gjør alt arbeidet SÅ verdt det. Nå er det rom for litt avslapping. I noen timer hvertfall. Tanken på de fem eksamene vi skal gjennom neste uke, skremmer meg litt i retning bøkene.

Så angrer jeg en smule på at jeg ikke dro til Champs-Élysées for å sjekke ut Lanvin. Men når klokken passerte 4, minsket troen på at noe som helst i min størrelse fantes igjen i butikken. Dessuten er stappfulle butikker og hysteriske mennesker en av de verste kombinasjonene jeg kan tenke meg. Bare det var egentlig grunn nok til å holde meg unna. Uansett lever jeg jo fortsatt litt på dette. Vi MØTTE jo faktisk mannen tidligere i høst. Det får vel være nok.

Å... Jeg fikk litt lyst på den ene kjolen...

Hakuna Matata

Nei, folkens. Nå er det eksamenslesing som gjelder. Desverre. Dere hadde blitt overrasket av hvor mange fag de klarer å gjemme bak ordet moteledelse. For en stakkars jente som meg, svir det litt ekstra med tanke på at vi også skal ha skrifltig og muntlig franskeksamen.

img2729f (1000x663)

Men, dette fikser jeg. Det er i det minste viktig med en positiv innstilling. Og etter eksamen har vi en uke i Paris til å bare gjøre hva vi vil. Uten bekymringer. Jeg gleder meg allerede!

Snakkes når jeg har dette under kontroll. Her må det visst litt prioritering til.

Juliette Gréco meets Ziggy Stardust

img2970 (1000x667)

img2973 (1000x802)

Photographes: Mert Alas et Marcus Piggot

Heldige meg

I går ble jeg overrasket med kjempegod biffmiddag av min kjære.Det er så herlig å ha en mann som kan lage mat. Til middagen drakk vi den dyreste vinen vi har kjøpt her så langt. 10 euro måtte vi ut med. Herlighet, det er jo rene svindelen.

img5168 (1000x667)

img5184 (1000x667)

Hvis dere skal kjøpe en fransk vin, burde dere kjøpe fra år 2000, 2003, eller 2005. Det har jeg blitt fortalt av en fransk vinmann, så det må være sant. Og dessuten var vinen vår skikkelig 2003god.

  Etterpå takket jeg for maten med å vinne 4 på rad, 10 GANGER på rad. Jeg må jo være flink til noe jeg og, så det var bare helt rettferdig.

Kveldens tilbehør

Tid for party i Paris.

Jeg kjører på med rødt og sølv fra YSL, og veske fra Chanel.

Ha en fin fredag. Snakkes!

En dag i Paris

Vi var i Galleri Lafayette i dag, og så bare var det et juletre der!? Julestemningen slo meg sånn plutselig, men ikke at det var noe kjedelig, for juletreet var det fineste jeg noen gang har sett. Hvis vi ser bort i fra treet vi har hjemme hvert år da, selvfølgelig. Noe av det beste med julen er å pynte juletreet. Bare Sånn at det er sagt.

 

  Se på de fine da. Jeg prøvde de sorte, til høyre for de lilla, og de satt perfekt på foten. De hvite og sorte nede til venstre er også fine. Jeg har enda ikke funnet meg noen vinterjakke, så har gitt opp hele høstgarderoben. Det er mye gøyere å se frem til våren. Søte hæler og blondekjoler fra D&G er bare en brøkdel av alt det fine. Fint, det er et fint ord. Fint, fint, fint. Alt er bare fint. Skoene er fra Miu Miu, FYI.

  Etter en lang dag med shopping, og nestenshopping, hoppet vi på metroen i retning MAT.

Mamma var den eneste som fikk med seg noe hjem i dag. Men så har jo vi en god stund på oss, heldigvis. I dag fikk vi ta til takke med en herlig middag, og windowshopping. Kanskje jeg får gi den høstgarderoben en ny sjanse snart igjen. Hvis ikke våren frister for mye.

Gleder meg allerede til sommeren jeg!

Notre Dame

I går var vi en tur og besøkte Quasimodo og gjengen i Notre Dame. Man blir jo nesten religiøs bare av å være der inne. Neida. Kirker og historiske bygninger fasinerer meg veldig, men noe religiøs kommer jeg aldri til å bli. Det er noe ved Gud og alt det der som ikke fenger helt. Jeg tror på universet jeg. Energi.

Uansett, vi koste oss masse i går. Det begynte å regne så mye som jeg aldri har sett det regne før. Men da satt vi trygt under tak på en uteservering, så vi overlevde tordenværet. I dag skulle det liksom være 11 grader og sol, så utrolig skuffet over alt regnet. Skal ikke klage, for jeg hører det er SNØ hjemme i kjære Norge. Ja, jeg er Bergenser, så jeg må snakke litt om været.

biff

Aah, det er endelig helg her. I går var jeg og mamma på vinsmaking, og nå kan jeg alt om fransk vin. Hvertfall nok til å imponere folkene hjemme i Bergen, hehe. Carlos og jeg oppdaget en utrolig fin restaurant ca 100 meter fra leiligheten vår, og de har sykt god biff der. Så i kveld satser jeg på biffmeny og vinutvalg med god selvtillit. Nå kan jeg til og med smake på vinen før jeg bestemmer meg. Man bare lukter med nesen langt nedi glasset, så gurgler man litt vin i munnen, og det er tydeligvis profft nok for franskmennene. Det kan vi klare.

Nå er planene å ta en tur til Notre Dame, og en tilfeldig parisisk kafè. Har allerede vært i Notre Dame to ganger, men er fortsatt ikke lei. Det er så fint der inne. Tror jeg har en Notre Dame fasinasjon siden jeg var liten og så ringeren i Notre Dame på Disney VHS. Faktisk.

Forresten. Sant trappeoppgangen vår er fin? Veldig retro.. he he.

Virkelighetssjokk

Det har plutselig gått opp for meg at bøkene mine ikke vil lese seg selv. Jeg må lese. Jeg må lese masse om jeg i det hele tatt vil unngå stryk på eksamen. Noe som selvsagt er aktuelt i dette tilfellet. Samtidig vil jeg få så mye som mulig ut av Paris før jeg drar tilbake til Norge. Og det er et dilemma, siden bøkene tydeligvis ikke kan gi meg noe fritid what so ever i nærmeste fremtid.

Og jeg som nettopp har investert mine siste penger på treningsstudio.

Men nå til noen gladnyheter for å minske mine sorger. På fredag får jeg mamma på besøk, og det sier vel seg selv at jeg gleder meg veldig. Bare se så søte vi er på bilde.

week end

Det er lørdag, men søndagsfølelsen er farlig sterk. Været er grått, og jeg har lest masse markedsføring i dag.

Så... Søndagsfeelingen er fortsatt der.

I går var vi hos Margrethe og drakk vin. En hel gjeng med gale, norske mennesker, og det var helt supert. Lenge leve Paris, sier jeg bare.

   Kristoffer ville kidnappe ringen min, og ta den med på GaGa konsert. Da hadde i det minste en del av meg fått vært med. Jeg er så misunnelig...

Flere som har hatt det gøy i helgen?

Nei, det er ikke helg fortsatt. Det er søndag.

Macaron Framboise

Disse franske småkakene er så himla gode. De er overalt her, og i går ble en av de med meg og Carlos hjem til dessert. Vi fant en monstermacaron, og vi kunne ikke bare la den ligge der i vinduet uten å ta den med hjem og spise den.

Sjekk størrelsen på den. Åå, naam. Dere må smake bringebærmacaron om dere kommer over det. Denne hadde pistasjkrem på innsiden til og med. Nevnte jeg at jeg skal gjøre mye yoga denne uken? Dere ser at det trengs, sant? He he. jeg har meldt meg inn på treningsstudio også nå, så får endelig løpe igjen.

Jeg elsker å løpe.

Og jeg elsker macaroner.

savne

Jeg savner jentene mine i Bergen. Og hun i Amsterdam. Og så hun nedi Afrika. Dere vet hvem dere er.

   Meg og Kine i sommer. Jeg savner sommeren også.

Blir myye hot yoga fremover!

Salon du Vintage

I dag har vi vært på vintagemesse. Og med messe mener jeg en stor sal fylt til randen av Louis Vuitton, Chanel, YSL, Christian Dior og Hèrmes. Bare for å nevne noe. Jeg trodde det skulle være en utstilling, så jeg hadde selvfølgelig ikke med cash, noe som var helt teit i utgangspunket. I tillegg har nettbanken min stengt idag!? Er det normalt? Superflaks.

           

   Alice i folkemengden. Det var så mye fint å se på, men alle folkene gjorde det ganske vanskelig å i det hele tatt røre på seg.

        Kristoffer og meg. Har ikke sett han siden i sommer, så det var kooos å se han igjen:) Det endte med at ingen av oss kjøpte noenting, men jeg kommer garantert til å returnere til Norge med noen vintagekupp i form av Louis Vuitton kan jeg tenke meg.

I.K 

Versailles

I dag var vi i Versailles. Det er ikke morsomt hvor stort det er rundt det slottet, så mange bilder er ikke nødvendig i dette tilfellet. Jeg hadde ikke fått med en hundredel en gang. Det var streik i selve hovedslottet, så vi fikk nøye oss med noen av "små" palassene til Marie Antoinette og CO. Vi så masse fint da. Svaner, blomster, bygninger, hager. Masse hager. Hemmelige grotter, griser og en annen liten gjeng med diverse gårdsdyr.

Og jeg så den fineste lysekronen noensinne, og den vil jeg ha!

img3607 (1000x667)

   FIN!

img3598 (1000x667)

img3584 (1000x667)

Versailles er absolutt verdt et besøk, men dere, gjør det på en dag det er sol, og for guds skyld ta på dere joggesko. Ikke pistols. Det er gjørme der. Sett bort i fra om dere drar på en solskinnsdag. Ja, det regnet i dag. Masse.

Moi Je Joue

Hver dag i Paris er akkurat som i denne reklamen. Lover.

Nesten hvertfall.

Masse som skjer

Jeg gleder meg. 

Til uken er det masse som skjer, og jeg tror alt kommer til å bli veldig interessant og lærerikt. Ikke minst gøy. På fredag skal vi på tur til Versailles, for å se på palasset til solkongen, og vandre i hagen hans. Det jeg savner mest nå når jeg bor i en storby, er litt natur, så det blir ikke dumt å omgi seg med noe grønt igjen. Helt seriøst. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer tilbake til Norge, er å dra til fjellet og gå. Leie en hytte et sted og bare slappe av. Jeg savner naturen i Norge så mye mer enn jeg trodde jeg ville gjøre. Lørdag og søndag er det mote som står på planen, i form av en vintagemesse på lørdag, og moteshow på søndag. Kan tenke meg at det blir veldig bra.

Det er tross alt herlig å bo et annet sted enn Bergen, hvor det faktisk skjer noe. Fjellet skal jo ingen steder, så jeg legger det bakerst i tenkeboksen til jeg kommer hjem igjen.

 

   Noen bilder vi tok uten for den lokale "kirken" vår. Det er så fint der.

Givenchy Haute Couture

Idag tok Anna og jeg turen til Cafe Louis Philippe, for å planlegge et bloggprosjekt vi skal jobbe med fremover. Jeg gleder meg masse til å komme i gang, da dette vil gi oss mange muligheter til å oppleve mye spennende relatert til mote her i Paris. Vi har allerede planer om mennesker vi skal møte og arrangementer vi skal dra på, så det skal bli spennende å sette i gang.

Cafe Louis Philippe er, som mange av dere sikkert vet, kafeen hvor de spilte inn Gossip girl. Siden jeg ikke engang har begynt på sesong tre enda, var det vanskelig for meg å kjenne igjen noe som helst. Anna hadde heldigvis peilig, og når jeg ser den episoden, kan jeg tenke på at jeg har sittet å drukket kaffe på samme kafè som Blair og Serena. Gøy gøy.

Da jeg var på vei hjem kjøpte jeg med meg det franske motemagasinet L'Officiel. Hele magasinet er fylt opp med bilder av alle haute couture visningene for høst/vinter 2010. kolleksjonen som fanget interessen min øyeblikkelig, var Givenchy sin nærmest utenomjordiske kolleksjon. Utrolig vakkert på alle måter.

  Hva synes dere?

Mi Ranchito Paisa

Idag fant vi helt tilfeldig en colombiansk restaurant. Carlos ble veldig glad når han endelig kunne kommunisere med noen igjen, og jeg ble veldig glad når jeg fikk god mat.  Er det noe som er kjipt her, så er det standar, fransk resturantmat. Jeg har enda tilgode å spise på en skikkelig michelin resturant, og der tror jeg maten kan være ganske så bra. Gleder meg til å finne det ut.

I mens anbefaler jeg Mi Ranchito Paisa, som vi var på idag. Kjempegodt:)  Nå har høsten kommet hit også. Fine farger. Jeg liker høsten.

  

  

På vandring

Her om dagen dro Anna og jeg til Maraiskvarteret for å ta en titt i vintagebutikkene. Området er kjent for å ha vintagebutikker på hvert hjørne der, omtrent. Selv om jeg visst akkurat hva jeg ville ha, ble det ikke mye shopping. Typisk at man aldri finner noe når det er det som er meningen. Satser på å være heldigere neste gang. Man kan tross alt gjøre utrolige kupp i disse butikkene, og prisene her sammenlignet med f.eks N.Y skal visst være latterlige. Man kan få masse for pengene, så hvis dere skal til Paris anbefaler jeg å sjekke ut disse butikkene.  Etterhvert gikk turen til Notre Dame, og alt i alt må vi ha gått i minst 3 timer den dagen. Det er mye å se når man først begynner.

  Langs elven står det selgere med boder, hvor man kan få kjøpt alt fra eldgamle bøker til tidligere Vogue forsider og postkort. Her er det lett å finne noe å pynte veggene med hvis man har gått lei av IKEA kunsten.

  To postkort jeg kjøpte tidligere i uken. Og en syk kvittering jeg måtte ta bilde, bare fordi den var til å le av. Her satt jeg meg ned på en random kafê og ante fred og ingen fare, så får jeg den forbaskede regningen på 21 euro(!) For et glass vin og noen dråper vann. Det var så kjipt at det var morsomt. Vinen var god da, det skal de ha.

Martini Gold i hagen til D&G

Nå skal dere høre.

Gårsdagen steg langt over mine forventinger. Vouges Fashion Celebration Night viste at Paris er byen å være i om man vil oppleve mote på nært hold. Det var åpent hus hos alle de største motehusene rundt Champs-Élysées, og jeg hadde helt rett i champagne spekulasjonene.

Utenfor de mest profilerte navnene var det meterlange køer. I dag angrer jeg på at jeg ikke ventet for å komme inn hos Chanel og Chloé, da jeg hørte om opplegget de hadde der. Noen av jentene i klassen fikk manikyr hos Chanel mens de snakket med Carine Roitfeld. Jeg må inrømme at jeg kjenner et liite stikk av misunnelse akkurat angående det, men nå har jeg absolutt lært at det handler om å være tålmodig, sånn til neste anledning dukker opp. I dag viste læreren vår oss en av goodiebagene han fikk i går hos Paul & Joe, og hvis man bare er tålmodig og tidlig ute, skal det visst være oppnåelig å  få seg en liten goodiebag eller to. Vi sier ikke nei takk til gratis designerbriller.

Etter mange timers vandring rundt om i de forskjellige butikkene, fikk vi endelig hvilt bena litt, og det var ikke mindre enn i Dolce & Gabbanas hage, at vi ble tilbudt en sofa å sitte i og et glass Martini Gold. Martini Gold by Dolce & Gabbana vel å merke. Så får vi se om bildene som ble tatt ender opp i Vouge. Kanskje ikke med det første, men det var uansett en perfekt avslutning på et utrolig bra arrangement, og jeg gleder meg til flere fremover.

I.K

Jil SanderCafé au lait

Første skoledag.

Og det var ganske greit å gjøre noe fornuftig igjen. Fagene vi har passer meg enormt bra, så jeg ser frem til å lære masse. Alt fra posisjonering av brands og butikker, til det å komme seg inn på visningene i løpet av fashionweek inngår i pensum. Beste pensumet jeg har hatt foran meg i hele mitt liv kan jeg med andre ord si. Jeg fikk tilogmed vite at vi ikke trenger å ta med oss noen bøker til forelesningene, så nå slipper jeg å gå til anskaffelse av en diger skolebag. Dette blir flott.

Isabelle er garantert på riktig sted. Happy.


Photoes: Miu Miu, Vogue Paris
Daphne Groeneveld, Lindsey Wixon, Siri Tollerød, Ginta Lapina


Kjøpte French Vogue igår, for å prøve å være litt fransk. Inni lå det noe det noe som så ut som en invitasjon, og idag fikk jeg vite av en lærer (hvis jeg ikke missforsto helt,) at det er en slags inngangsbillett til Fashion Celebration Night her i Paris neste uke. Noen andre som fikk det med seg? Kan bli spennende:)

Ukita

Hvis jeg finner denne Marc Jacobs vesken i grå, så blir den min nye skolebag. Det minner meg selv om at jeg må huske å kjøpe skrivebøker til skolestart på onsdag, he he. Ikke mye mac her i gården skal jeg si dere. På tide å skaffe en? Jepp. Men det legger man ikke inn i budjettet akkurat nå. For mange vesker og skopar som står lengre opp på listen. Dette oppholdet kommer til å trekke meg langt tilbake i teknologitiden. Mitt neste innkjøp blir en mursteintelefon, og jeg krysser fingrene for at kjære Acer ikke kreperer av et fransk virus.ukita shoulder bag2 (316x556)ukita shoulder bag3 (336x572)
Så, veske eller Mac? Hva synes dere? Får ikke en Mac for samme pris som denne vesken uansett. Så da blir det veske:)

Louvre og sånt

Jeg er en forferdelig, dårlig turist. Det fant jeg ut igår. Vi gikk i minst 3 timer, og jeg fikk ikke tatt et eneste bra Parisbilde. Alt er så stort, og det er vanskelig å fange det på en bitteliten skjerm. Det beste er vel egentlig å bare se det live.

Det er så fiint her.Vi var på Yves Saint Laurent utstillingen på Petit Palais. For en mann. Han har virkelig jobbet hardt og hatt et mål helt fra starten av. Det er så motiverende å lære om mennesker som lykkes fordi de har en visjon. Jeg skal bli sånn.

Ikveld skal vi ut å sjekke bylivet her. Tipper det kan bli rimelig bra. Gleder meg til å bli bedre kjent med folkene fra skolen, og drikke bort kløen fra myggestikkene mine. De franske myggene kan gå og dø.

Vins Blancs

Nå skal jeg prøve meg på Yogaen igjen.

Igår var jeg skikkelig flink, sto opp alt for tidlig og tok metroen hele veien til yogasenteret. Og så når jeg kom dit, var det ikke time. Det er tydeligvis bare klasser kl 9 annenhver dag. Kjempegøy. Men man lærer jo av sine feil, så jeg kommer sterkt tilbake idag.


Igår var vi på ost og vinkveld med skolen. Noe som var meget hyggelig. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er en stor fan av franske oster. Utenom Brie da, så får se om jeg klarer å venne meg til det. Regner med å kunne kalle meg fransk når jeg drar tilbake til Norge. Right. Og vinen her dere, den er så sinssykt billig. Det var vanskelig for meg å finne en til 6 euro da kassamannen sa at det var grensen for å betale med kort i butikken. De fleste ligger på 3 euro. Og jeg fant tilogmed en til 1,66 euro. Det er ikke 16 kroner en gang. Hello?


Nå løper jeg til yogaen. Snakkes!

imorgen

Alt løser seg.

img2717 (1000x667)
Den dårlige dagen ble til en god dag. I morgen blir det enda bedre. Da forsvinner etterveksten min i tillegg. Det liker vi. Om resultatet blir bra eller dårlig, gjenstår å se. Frisører generellt er ikke til å stole på. Håret mitt bør bare ikke bli gult. Den dagen jeg finner en flink frisør skal jeg holde meg der...


Jeg går og går hver eneste dag i denne byen, men jeg stopper aldri opp og ser meg skikkelig rundt. Det er så mye fint her. Idag gikk jeg forbi dette "huset". Jeg vet fortsatt ikke hva det er for noe, men det er helt enormt. Sånt har vi ikke i Bergen. Noen som har tips om hva jeg bør sjekke ut her i Paris? Kanskje noe som ikke er så veldig turistpreget.

Alle vet hva Eiffeltårnet er.

23/08/10

Nå skal vi være turister og spise iis på Champs-Elysées. Strawberry cheesecake på Häagen-Dazs. Ahh, favoritt. De har seriøst en Häagen-Dazs restaurant i hovedgaten. Sykt. Digg.
Kan fortsatt ikke skryte av shoppingen min her. Selv om det har vist seg å være mer interessant her enn det jeg trodde. Man finner mye når man surrer rundt i alle gatene. Og det er veeldig mange gater. Har kjøpt meg et piercingsmykke, et par helt ok sko, og en Karl Lagerfeld cola. He he. Tragisk.
img2569 (1000x667)
OG, det er overskyet idag. Meg og Carlos bare hoppet i taket når vi gikk ut på balkongen. Yess. Vi slipper å smeltes bort. Hadde jeg vært hjemme i Bergen og lest dette, hadde jeg sikkert tenkt; klaaagere. Men det er faktisk like ille å være for varm, som å stå ute i regnet.

Alt er varmt

Har endelig fått den sommeren jeg ville ha. I Bergen har det mildt sagt ikke vært noe håp for varmere enn 15 grader og regn de siste to månedene.

Håpløst.

Her derimot, er det sol hver dag. De har til og med et eget Hot Yoga senter i nærheten som jeg fikk med meg Carlos på idag. Sånn i tilfelle man ikke er varm nok. Syykt varmt var det der. Svettet mest sannsynlig bort et par kilo.
Det er palmer her. Syden lilksoom.

Lost

Har vært her i to dager, og har allerede klart å rote bort mobilen min i en park.

Carlos var inne på google translate (!) for å lære seg å si - har dere funnet en telefon? Men når vi kom ned til parken var ikke parkvakten der OG vi hadde glemt alt vi skulle si. På tide å lære seg mer fransk.

26 rue Rochebrune

Leiligheten vår. Eller stuen hvertfall. Fint, sant?
Det eneste vi har gjort er å pakke ut og spise frokost. Nå skal vi prøve oss på å snakke med folk så vi kanskje kan lære oss noe fransk. Veldig lurt å bosette seg her uten å kunne noe annet enn bonsjor og mærsi. Men, det kommer seg. Carlos har lært seg å si; du er treig, eller noe sånt.


Det eneste han gjør er å sitte begravd i den boken. Og han kaller meg nørd.

Finurlig

Selvutløseren på kameraet og bare, jaa, fint bilde.

Dette er meg. Jeg liker å stå med hodet bakover sånn. Da ser håret mitt mye lengre ut. Kjempefint.
Jeg ble fortalt en gang at det å skaffe seg blogg ikke var en kul ting. Da var man ganske så ukul faktisk. Derfor har jeg skaffet meg blogg. Nå som jeg og min kjære flytter til Paris, er det kanskje ikke så dumt likevel.

Snakkes!
Follow my blog with bloglovin

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits