august 2010

Meg og Chanel

Har bestemt meg for å droppe løpeturen akkurat nå, til fordel for å traske litt rundt i byen. Helt alene. Noen ganger er det herlig å bare være litt for seg selv synes jeg. Tenkte finne meg en kafè langs elven et sted. Kanskje skrive noen postkort, lese, eller tegne for den saks skyld. Jeg tegnet mye for en del år siden, men så sluttet jeg. Kanskje jeg fortsatt har litt talent.


Again with the hair, he he.

Skal prøve å få tatt litt bilder av Paris idag. Alt er som sagt veldig stort, og det virker så håpløst å ta bilder av noe når man bare får med en liten brøkdel. Jeg vil ha alt, jeg. Skal forsøke å ikke være så grådig idag;)

Ukita

Hvis jeg finner denne Marc Jacobs vesken i grå, så blir den min nye skolebag. Det minner meg selv om at jeg må huske å kjøpe skrivebøker til skolestart på onsdag, he he. Ikke mye mac her i gården skal jeg si dere. På tide å skaffe en? Jepp. Men det legger man ikke inn i budjettet akkurat nå. For mange vesker og skopar som står lengre opp på listen. Dette oppholdet kommer til å trekke meg langt tilbake i teknologitiden. Mitt neste innkjøp blir en mursteintelefon, og jeg krysser fingrene for at kjære Acer ikke kreperer av et fransk virus.ukita shoulder bag2 (316x556)ukita shoulder bag3 (336x572)
Så, veske eller Mac? Hva synes dere? Får ikke en Mac for samme pris som denne vesken uansett. Så da blir det veske:)

Louvre og sånt

Jeg er en forferdelig, dårlig turist. Det fant jeg ut igår. Vi gikk i minst 3 timer, og jeg fikk ikke tatt et eneste bra Parisbilde. Alt er så stort, og det er vanskelig å fange det på en bitteliten skjerm. Det beste er vel egentlig å bare se det live.

Det er så fiint her.Vi var på Yves Saint Laurent utstillingen på Petit Palais. For en mann. Han har virkelig jobbet hardt og hatt et mål helt fra starten av. Det er så motiverende å lære om mennesker som lykkes fordi de har en visjon. Jeg skal bli sånn.

Ikveld skal vi ut å sjekke bylivet her. Tipper det kan bli rimelig bra. Gleder meg til å bli bedre kjent med folkene fra skolen, og drikke bort kløen fra myggestikkene mine. De franske myggene kan gå og dø.

Vins Blancs

Nå skal jeg prøve meg på Yogaen igjen.

Igår var jeg skikkelig flink, sto opp alt for tidlig og tok metroen hele veien til yogasenteret. Og så når jeg kom dit, var det ikke time. Det er tydeligvis bare klasser kl 9 annenhver dag. Kjempegøy. Men man lærer jo av sine feil, så jeg kommer sterkt tilbake idag.


Igår var vi på ost og vinkveld med skolen. Noe som var meget hyggelig. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er en stor fan av franske oster. Utenom Brie da, så får se om jeg klarer å venne meg til det. Regner med å kunne kalle meg fransk når jeg drar tilbake til Norge. Right. Og vinen her dere, den er så sinssykt billig. Det var vanskelig for meg å finne en til 6 euro da kassamannen sa at det var grensen for å betale med kort i butikken. De fleste ligger på 3 euro. Og jeg fant tilogmed en til 1,66 euro. Det er ikke 16 kroner en gang. Hello?


Nå løper jeg til yogaen. Snakkes!

Finally

Nå er den min. For alltid.

Legendariske 31, rue Cambon. Jeg har alltid visst at det var den butikken jeg skulle til. Bare man fokuserer nok på det man vil ha, kommer man til å få det en dag. I dag var den dagen. Jeg er så glad.

imorgen

Alt løser seg.

img2717 (1000x667)
Den dårlige dagen ble til en god dag. I morgen blir det enda bedre. Da forsvinner etterveksten min i tillegg. Det liker vi. Om resultatet blir bra eller dårlig, gjenstår å se. Frisører generellt er ikke til å stole på. Håret mitt bør bare ikke bli gult. Den dagen jeg finner en flink frisør skal jeg holde meg der...


Jeg går og går hver eneste dag i denne byen, men jeg stopper aldri opp og ser meg skikkelig rundt. Det er så mye fint her. Idag gikk jeg forbi dette "huset". Jeg vet fortsatt ikke hva det er for noe, men det er helt enormt. Sånt har vi ikke i Bergen. Noen som har tips om hva jeg bør sjekke ut her i Paris? Kanskje noe som ikke er så veldig turistpreget.

Alle vet hva Eiffeltårnet er.

Blueday
Nå skal jeg ut å ta metroen helt alene i Paris. Spørs om jeg finner noe som helst. Det er så himla svært her, og alt ser annerledes ut for hver dag. Mitt mål idag blir å finne en frisør som kan gjøre noe med etterveksten min. De gangene håret mitt er på sitt kjipeste, skulle det helst vært brunt. Føler meg som en tulling med stygt hår. Alle dager er en dårlig hårdag.

Dagens depressive. Nå stikker jeg å gjør noe med det:)

23/08/10

Nå skal vi være turister og spise iis på Champs-Elysées. Strawberry cheesecake på Häagen-Dazs. Ahh, favoritt. De har seriøst en Häagen-Dazs restaurant i hovedgaten. Sykt. Digg.
Kan fortsatt ikke skryte av shoppingen min her. Selv om det har vist seg å være mer interessant her enn det jeg trodde. Man finner mye når man surrer rundt i alle gatene. Og det er veeldig mange gater. Har kjøpt meg et piercingsmykke, et par helt ok sko, og en Karl Lagerfeld cola. He he. Tragisk.
img2569 (1000x667)
OG, det er overskyet idag. Meg og Carlos bare hoppet i taket når vi gikk ut på balkongen. Yess. Vi slipper å smeltes bort. Hadde jeg vært hjemme i Bergen og lest dette, hadde jeg sikkert tenkt; klaaagere. Men det er faktisk like ille å være for varm, som å stå ute i regnet.

Alt er varmt

Har endelig fått den sommeren jeg ville ha. I Bergen har det mildt sagt ikke vært noe håp for varmere enn 15 grader og regn de siste to månedene.

Håpløst.

Her derimot, er det sol hver dag. De har til og med et eget Hot Yoga senter i nærheten som jeg fikk med meg Carlos på idag. Sånn i tilfelle man ikke er varm nok. Syykt varmt var det der. Svettet mest sannsynlig bort et par kilo.
Det er palmer her. Syden lilksoom.

Lost

Har vært her i to dager, og har allerede klart å rote bort mobilen min i en park.

Carlos var inne på google translate (!) for å lære seg å si - har dere funnet en telefon? Men når vi kom ned til parken var ikke parkvakten der OG vi hadde glemt alt vi skulle si. På tide å lære seg mer fransk.

26 rue Rochebrune

Leiligheten vår. Eller stuen hvertfall. Fint, sant?
Det eneste vi har gjort er å pakke ut og spise frokost. Nå skal vi prøve oss på å snakke med folk så vi kanskje kan lære oss noe fransk. Veldig lurt å bosette seg her uten å kunne noe annet enn bonsjor og mærsi. Men, det kommer seg. Carlos har lært seg å si; du er treig, eller noe sånt.


Det eneste han gjør er å sitte begravd i den boken. Og han kaller meg nørd.

Finurlig

Selvutløseren på kameraet og bare, jaa, fint bilde.

Dette er meg. Jeg liker å stå med hodet bakover sånn. Da ser håret mitt mye lengre ut. Kjempefint.
Jeg ble fortalt en gang at det å skaffe seg blogg ikke var en kul ting. Da var man ganske så ukul faktisk. Derfor har jeg skaffet meg blogg. Nå som jeg og min kjære flytter til Paris, er det kanskje ikke så dumt likevel.

Snakkes!
Follow my blog with bloglovin

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits