juni 2011

Bryllupsantrekk

Om fire uker skal jeg i bryllup, for første gang på ca 17 år. Det sier seg selv at jeg må ha ny kjole. Det første jeg tenkte når vi fikk invitasjonen, var gulvlangt. Jeg vil ha en klassisk, gulvlang, stroppeløs kjole. Derfor passet det meg utmerket at vi fikk inn denne duse kreasjonen på jobb. Jeg skal bruke den sammen med enkelt tilbehør, og oppsatt hår. Det eneste som mangler er skoene, men det får bli neste prosjekt.

Øredobbene fant jeg i New York. Selv om jeg enda ikke visste eksakt hvilken kjole jeg kom til å ende opp med, måtte det være en som passet til tilbehøret. Er det flere som skal i bryllup i sommer? Hvilken kjole går dere for?

Magnolia Bakery

I dag pøser regnet ned utenfor vinduet, og jeg drømmer meg bort til en hverdag uten arbeidstimer. Da hadde jeg forlengst vært i New York på god vei inn i en herlig ostekake fra Magnolia Bakery. De har uten tvil verdens beste.

Nå må jeg desverre dra avgårde til min virkelige jobb, der hvor de virkelige pengene kommer fra. Jeg får heller komme tilbake til bloggkarrieren senere. See you!

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits