januar 2011

Heaven

img6389 (692x461)   Herregud. Vi har signert leiekontrakt i dag. Vi skal flytte.

Jeg er så glad at jeg holder på å sprekke, og første februar har aldri føltes lengre borte enn akkurat nå. Bergen virker plutselig ikke så ille når man faktisk kan bo i sentrum. Det å få livet tilbake til normalt hjelper også veldig på humøret. Ikke bli overrasket om dette blir interiørbloggen om noen uker, for nå er det mye innredning som ruller gjennom hodet på meg.

img6350 (692x460)

Sko Acne/ Veske Accessoriez/ Ring YSL/ Trench H&M

img6388 (692x461)

Men best av alt. Jeg skal bo sammen med verdens beste kjæreste. Bare vi to.

Italiensk vintage i Paris

Nå kan det bare bli varmt i været, for vårgarderoben min er allerede fyldigere enn vintergarderoben min har rukket å bli. Jeg håper denne jakken blir fin til lårkort kjole eller shorts, og brune, bare ben når varmen kommer. Jakken fant jeg i Le Marais, og Tove Lise ga meg ikke lov til å gå ut av butikken uten å kjøpe den. Så, da endte jeg opp med vintage fra Milano også, til latterlige 10 euro.

Got to love Paris.

Buscati

Visdom av Paulo Coelho

Jeg elsker å planlegge. Stort sett for at jeg ønsker å ha noe å se frem til hele tiden, for da blir livet aldri kjedelig. Det er hvertfall min teori. Det skader jo heller ikke å ha litt orden på dagene, for å få mest mulig ut av dem. Jeg er avhengig av en bok med blanke sider for å kunne notere alt jeg gleder meg til og drømmer om å oppleve. 2011 blir et spennende år, det er jeg helt sikker på. Vi skal endelig få oss leilighet sammen, jeg og C, og deretter kommer ferieplaner og ikke minst studiestart til høsten. Jeg vet endelig hva jeg vil bli når jeg blir stor, nesten i det minste, og bare det er en lettelse. La oss håpe at jeg ikke ombestemmer meg, at jeg kommer inn på studiet og at det blir masse å se frem til de kommende månedene.

  

Mine nyttårsforsetter er forresten å lese flere bøker, reise og bli kjent med mer kultur, natur, mennesker og arkitektur, lære mer spansk og alltid ha noe å se frem til. Det høres hvertfall fint ut.

New Year Look

Det er 2011, endelig. Det er noe med tanken på at vi har et helt nytt, fresht år foran oss, som vi kan fylle med alt det mest fantastiske vi kan tenke oss. Jeg har hvertfall tenkt å gjøre det beste ut av året, og har selvfølgelig skrevet ned nyttårsforsettene. Årsplanleggeren er også i boks, en nødvendighet for meg som den planleggeren jeg er.

Men over til fredagen. I år var jeg så heldig å få bli med Carlos og familien på nyttårsmiddag til noen venner av dem, så det ble feiring med både Chilensk, Argentinsk og Spansk mat. Jeg var veldig glad for å slippe unna den tradisjonelle julematen, som jeg har klart å gå en smule lei i disse desemberdagene. Det skal også bli godt å komme ut av denne juleboblen, og returnere til hverdagen. En innholdsrik hverdag vel å merke.

Dette var min nyttårs look i år. Jeg var som vanlig ute i siste liten, og fant selvfølgelig ikke kjole. Det fikk bli en jeg hadde i skapet fra før, men med litt nytt tilbehør ble det ikke så kjedelig som jeg hadde trodd. Når man bor i Bergen er det også viktig med et par billige sko man ikke er redd for å ødelegge, derfor falt valget på disse skjønnhetene fra H&M til 50,- he he.

Livet i Bergen<3

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits