Tanker

Bryllupsantrekk

Om fire uker skal jeg i bryllup, for første gang på ca 17 år. Det sier seg selv at jeg må ha ny kjole. Det første jeg tenkte når vi fikk invitasjonen, var gulvlangt. Jeg vil ha en klassisk, gulvlang, stroppeløs kjole. Derfor passet det meg utmerket at vi fikk inn denne duse kreasjonen på jobb. Jeg skal bruke den sammen med enkelt tilbehør, og oppsatt hår. Det eneste som mangler er skoene, men det får bli neste prosjekt.

Øredobbene fant jeg i New York. Selv om jeg enda ikke visste eksakt hvilken kjole jeg kom til å ende opp med, måtte det være en som passet til tilbehøret. Er det flere som skal i bryllup i sommer? Hvilken kjole går dere for?

Magnolia Bakery

I dag pøser regnet ned utenfor vinduet, og jeg drømmer meg bort til en hverdag uten arbeidstimer. Da hadde jeg forlengst vært i New York på god vei inn i en herlig ostekake fra Magnolia Bakery. De har uten tvil verdens beste.

Nå må jeg desverre dra avgårde til min virkelige jobb, der hvor de virkelige pengene kommer fra. Jeg får heller komme tilbake til bloggkarrieren senere. See you!

Visdom av Paulo Coelho

Jeg elsker å planlegge. Stort sett for at jeg ønsker å ha noe å se frem til hele tiden, for da blir livet aldri kjedelig. Det er hvertfall min teori. Det skader jo heller ikke å ha litt orden på dagene, for å få mest mulig ut av dem. Jeg er avhengig av en bok med blanke sider for å kunne notere alt jeg gleder meg til og drømmer om å oppleve. 2011 blir et spennende år, det er jeg helt sikker på. Vi skal endelig få oss leilighet sammen, jeg og C, og deretter kommer ferieplaner og ikke minst studiestart til høsten. Jeg vet endelig hva jeg vil bli når jeg blir stor, nesten i det minste, og bare det er en lettelse. La oss håpe at jeg ikke ombestemmer meg, at jeg kommer inn på studiet og at det blir masse å se frem til de kommende månedene.

  

Mine nyttårsforsetter er forresten å lese flere bøker, reise og bli kjent med mer kultur, natur, mennesker og arkitektur, lære mer spansk og alltid ha noe å se frem til. Det høres hvertfall fint ut.

Champs-Elysees

Noe av det jeg savner mest med Paris akkurat nå, er netthastigheten i leiligheten vår. Herlighet. Det sier for det første litt om meg som person, og for det andre litt om hvor langt fra sosialt liv jeg befinner meg. ALT tar hundre år, og det begynner å gå ut over tålmodigheten. Jeg hadde jo begynt å like denne bloggingen og alt, så funker det ikke fordi jeg bor for langt ut på landet. Er det ironien som kommer snikende?

Skal prøve å blir flinkere med bloggen selv om. Man kan jo ikke drive å komme opp med unnskyldninger for alt hele tiden. Snakkes i morgen etter kl 1700, da har jeg tross alt tilgang til internett igjen. Gleder meg allerede.

Hilsen nerden, tydeligvis.

Jeg savner jo litt andre ting fra Paris da. Som for eksempel at det er varme dager langt ut på høsten, sånn at man kan gå med skjørt på gaten uten å fryse.

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits