Antrekk

Heaven

img6389 (692x461)   Herregud. Vi har signert leiekontrakt i dag. Vi skal flytte.

Jeg er så glad at jeg holder på å sprekke, og første februar har aldri føltes lengre borte enn akkurat nå. Bergen virker plutselig ikke så ille når man faktisk kan bo i sentrum. Det å få livet tilbake til normalt hjelper også veldig på humøret. Ikke bli overrasket om dette blir interiørbloggen om noen uker, for nå er det mye innredning som ruller gjennom hodet på meg.

img6350 (692x460)

Sko Acne/ Veske Accessoriez/ Ring YSL/ Trench H&M

img6388 (692x461)

Men best av alt. Jeg skal bo sammen med verdens beste kjæreste. Bare vi to.

New Year Look

Det er 2011, endelig. Det er noe med tanken på at vi har et helt nytt, fresht år foran oss, som vi kan fylle med alt det mest fantastiske vi kan tenke oss. Jeg har hvertfall tenkt å gjøre det beste ut av året, og har selvfølgelig skrevet ned nyttårsforsettene. Årsplanleggeren er også i boks, en nødvendighet for meg som den planleggeren jeg er.

Men over til fredagen. I år var jeg så heldig å få bli med Carlos og familien på nyttårsmiddag til noen venner av dem, så det ble feiring med både Chilensk, Argentinsk og Spansk mat. Jeg var veldig glad for å slippe unna den tradisjonelle julematen, som jeg har klart å gå en smule lei i disse desemberdagene. Det skal også bli godt å komme ut av denne juleboblen, og returnere til hverdagen. En innholdsrik hverdag vel å merke.

Dette var min nyttårs look i år. Jeg var som vanlig ute i siste liten, og fant selvfølgelig ikke kjole. Det fikk bli en jeg hadde i skapet fra før, men med litt nytt tilbehør ble det ikke så kjedelig som jeg hadde trodd. Når man bor i Bergen er det også viktig med et par billige sko man ikke er redd for å ødelegge, derfor falt valget på disse skjønnhetene fra H&M til 50,- he he.

Livet i Bergen<3

Sotra

Ok. Det er kanskje usentralt her, men se så fint det er.  Himmelen er blå, og solen skinner. Jeg liker Sotra igjen, men som dere ser, likheter med Paris er totalt utelukket. Vi bor forresten på en kai, hehe.

I går var jeg på middagsbesøk hjemme hos Carlos, så måtte jo pynte meg litt. Vi spise empanadas som mamman hans lagde. Empanadas har helt klart blitt min favoritt innenfor Chilensk mat, av det jeg har smakt så langt hvertfall, og Silvia sine er absolutt best. Tenker at Carlos skal lære seg å lage det til vi flytter sammen.

Ja, det var en god idè. Sant Carlos?

Midt i november

Nå skal jeg ta manikyr for første gang. Lurer på om jeg kommer til å fungere normalt etterpå... Er hvertfall glad jeg ikke har sånn touchtelefon, for det hadde IKKE fungert. Tror jeg. Jeg har sånn stein fra nittitallet som jeg bruker når jeg skal ringe og sende essemmess. Tør nesten ikke ta den opp blandt folk.

Hei iphone. Jeg har lyst på deg.

Nå skal jeg prøvegå min nye hatt. Om jeg ikke tar den av meg etter 2 min, pga teithetsfølelser, skal man ikke se bort fra at jeg kommer til å bruke den igjen. Man blir hvertfall varm på hodet, så nå trenger jeg kanskje ikke å kjøpe meg jakke likevel. Life is good.

Silk

Jeg vet ikke om det skyldes dagens dose av endrofiner, eller det at vi nærmer oss slutten på caseoppgaven. Men jeg er så GLAD. Resten av dagen skal jeg bare gjøre ting som gjør meg glad.

Hehe, det regner, og de skoene kommer aldri til å klare å beskytte meg. Vel, ut i været og komme seg på forelesning. Takk gudene for metroen. Der er det til og med varmt. Kan egentlig bare gå med shorts her hele året, så lenge man holder seg under jorden. Hva er det som IKKE er perfekt med denne byen.

Etter skolen skal jeg kjøpe meg shorts.

Wrong jacket

Jeg er så misslykket. Det er november, og jeg går fremdeles med jeansjakke. Eller, for en uke siden hvertfall. Snakk om å være en elendig shopper. Den er kanskje litt/veldig vårlig for denne sesongen. Men hey, er det varmt nok til å gå med den, så kan det jo ikke være noe i veien. Dessuten liker jeg den kjempegodt. Og det er jo det som er viktigst.

Eller noe sånt.

Note til meg selv: V I N T E R J A K K E

Isabelle. Vinterjakke. Nå. Ja. Men ikke for at jeg klager på været eller noe altså. Det skulle bare mangle.

Carlos sin

De tynne bomullsgenserne mine strekker ikke til lenger, desverre. Så da er det bare til å begynne å rote litt i skapet til kjæresten. Han hadde vel en litt mer fornuftig høstgarderobe kan man si.

Flaks for meg.

Høst?

Man kan kanskje kalle det en blanding av høst og vår, og det er langt fra vinter. Bladene på trærne er enten i rødtoner eller dalende mot bakken, men temperaturen holder seg imponerende bra. I dag hadde jeg nesten på meg for mye klær, selv om jeg gikk uten jakke.

Livet er greit.

Dagens forelesning var av den interessante sorten. Faktisk utrolig gøy. Vi lærte mye om historien og utviklingen til Haute Couture. Foreleseren vår har fått tak i masse originale dokumenter fra blant annet YSL og Balmain på auksjoner som han hadde med seg.

 Tenkte jeg skulle skrive litt mer om dette senere. Synes det er interessant å få vite litt hva som skjer bak kulissene i motebransjen, og hva designerne må ta hensyn til når de lager sine kolleksjoner. Og hva er egentlig Haute Couture? Det er mye man ikke tenker over.

En fin dag

Først litt skole, så en liten tur rundt i Paris. Må på jakkeleting, selv om jeg tydeligvis ikke trenger det enda. Men som jeg fikk høre, jeg trenger det nok når jeg kommer tilbake til Norge uansett. I mellomtiden har jeg tenkt å nyte at det fortsatt er mulig å gå med skjørt, uten å fryse.

Snakkes!

Vuitton Loves Paris

Jeg gleder meg. Denne helgen skjer det masse. I det siste har jeg ikke vært flink nok til å virkelig oppleve Paris, men nå skal det gjøres noe med. Jeg skal til og med på vinsmaking. Det kan bli interessant, og kanskje lærerikt. Eller bare gøy. Jeg har også tenkt å prøve å få med meg mamma og Carlos på Louis Vuitton utstillingen som går nå. Det får de bare bli med på, rett og slett. Det er så mye å se her, og jeg elsker det.

   

Nå er det på tide å være flink pike, så skolen står for tur. I dag skal jeg ha fransk, og gudene vet jeg trenger det. Snakkes!

le Marais

Nå drar vi ut en tur til Le Marais. Der er de aller beste vintagebutikkene. Håper jeg finner noe fint. Har fortsatt ikke en høstjakke, og nå begynner det å bli rimelig kaldt her.

   Jakke Acne// Veske Chanel// Skjørt H&M// sko Acne//

 

God dag, faktisk!

He he, jeg la nettopp merke til at jeg presterte å si god morgen til dere nærmere kl 1 i dag.

Såklart er jeg A-menneske og står opp kl 09.00 hver dag. Nesten hvertfall. Bare spør Carlos. Han hater det.

Nutella

God morgen! I går var det midtsemesterfest på skolen, og jeg spiste masse pannekaker med nutella. Jeg kunne levd på pannekaker med nutella. Carlos må begynne å stoppe meg når jeg har spist nok, for jeg klarer tydeligvis ikke å beherske meg selv. Herlighet så mett jeg ble på de pannekakene. Takk gud for all yogaen jeg skal på denne uken.

Anyways. I dag er første dagen i ferien (yey), og jeg fant nettopp ut at jeg må lese i gjennomsnitt 70 sider hver dag, for bare å komme gjennom markedsføringsboken denne uken. Jeg vurderer om jeg også må begynne å kalle denne ferien for studieuke. Det er tross alt det som står på semesterplanen.  

   Trench H&M// Skjørt H&M// Sko Acne// Ring YSL// Veske Chanel//

  Carlos har klippet seg. Kjekken. Kjæresten min er så fin:)

Ellers gleder jeg meg masse til disse dagene. Gleder meg til ferie i Paris. Forhåpentligvis får vi tatt oss en dagstur til Normadie eller et annet sted. Hadde vært deilig å kommet seg litt vekk fra byen også.

Hva er deres planer for ferien?

Uken

Fashionweek nærmer seg her i byen, og det er ikke til å unngå å legge merke til alle de flotte modellene rundt om i gatene. Jeg klarte ikke å la være å bli litt inspirert av en jeg så i dag. Hun hadde kledd seg i svart fra topp til tå, noe jeg skjeldent gjør siden det lett blir sett på som litt trist. Tenkte jeg måtte gjøre et forsøk.

Nå skal jeg ut og prøve å finne noe til høstgarderoben min. Jeg må klare å finne noe som ikke er svart, grått eller hvitt, for det er helt klar overrepresentert i skapet mitt. Tar en tur rundt Champs-Élysées, så kan jeg få med meg både Zara, Givenchy og Dior i samme slengen.

Snakkes!

En søndag

Mandag. På tide med litt mimring fra helgen.     Vi var en tur på  kino for første gang i Paris. Min første gang hvertfall. For å komme til metroen kan vi ta en snarvei gjennom parken utenfor der vi bor. Det tar omtrent 2 min å gå rundt hele parken, så jeg syns det er like latterlig hver morgen jeg ser noen på joggetur(!) her.

Så ja. Vi var som sagt på kino, og KINO i Paris kan lære noe av kino i Bergen. Eller Norge generellt. Verdens minste sal med det lengste lerret jeg noen gang har sett. Alt i alt var det egentlig helt ok. De hadde faktisk popcorn med salt hvis man ikke ville ha sukker. Sukker på popcorn? Jeg var på kino med han fine, og det var egentlig det viktigste:) 

Og forresten, se så flinke vi har blitt til å lage sunne middager. Ikke værst for å være studenter.

The classics

Jeg liker det tidløse. Kvalitet som man kan bruke sesong etter sesong, uten å gå lei. Jeg kaller det investeringer.

  Skjorte/Acne

FCN

 Hei hå. Nå stikker jeg og noen jenter fra klassen på Fashion Celebration Night. Er ikke helt sikker på hva det går ut på, så har ikke de største forventingene. Kanskje man får et glass champagne mens man går gjennom butikkene og glor på kjendiser, eller så er det vel bare en slags organisert shoppingkveld. Jeg krysser fingrene for at det blir et interessant opplegg, og det hadde ærlig talt ikke vært så ille å få menge seg med Carine Roitfeld og CO. Blir spennede å finne ut av hva dette er.


Jeg kjører på med blazer fra H&M, sko fra Jessica Simpson, Shorts; Alexander Wang, og veske; Chanel

Zero

Dere skulle sett utestedet vi fant igår. Carlos regnet ut at det var like stort som stuen og soverommet vårt tilsammen. Og det er ikke særlig stort. Det ble en veldi bra kveld likevel. Leiligheten til de fire søte jentene vi vorset hos var enorm. Jeg ble så misunnelig. De hadde tilogmed kjøleskap med isbitmaskin!

Jeg elsker isbiter!

Leiligheten vår er liten i forhold, men veldig sjarmerende. Bare sånn for å fokusere på det positive.
 
Ellers så fikk vi ikke tatt noen særlig givende bilder fra kvelden. Untatt dette, he he.
cimg0063 (1000x677)

cimg0062 (1000x750)
Jakke Acne Veske Chanel Kjole H&M Sko H&M

Vågor

Nå skal vi ut å utforske nattelivet i Paris, igjen. Denne gangen får ikke Vodka lov til å bli med, så forhåpentligvis blir det helt supert. Ha en fin lørdagskveld folkens!

Snakkes!

Meg og Chanel

Har bestemt meg for å droppe løpeturen akkurat nå, til fordel for å traske litt rundt i byen. Helt alene. Noen ganger er det herlig å bare være litt for seg selv synes jeg. Tenkte finne meg en kafè langs elven et sted. Kanskje skrive noen postkort, lese, eller tegne for den saks skyld. Jeg tegnet mye for en del år siden, men så sluttet jeg. Kanskje jeg fortsatt har litt talent.


Again with the hair, he he.

Skal prøve å få tatt litt bilder av Paris idag. Alt er som sagt veldig stort, og det virker så håpløst å ta bilder av noe når man bare får med en liten brøkdel. Jeg vil ha alt, jeg. Skal forsøke å ikke være så grådig idag;)

Blueday
Nå skal jeg ut å ta metroen helt alene i Paris. Spørs om jeg finner noe som helst. Det er så himla svært her, og alt ser annerledes ut for hver dag. Mitt mål idag blir å finne en frisør som kan gjøre noe med etterveksten min. De gangene håret mitt er på sitt kjipeste, skulle det helst vært brunt. Føler meg som en tulling med stygt hår. Alle dager er en dårlig hårdag.

Dagens depressive. Nå stikker jeg å gjør noe med det:)

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits