En dag i Paris

Vi var i Galleri Lafayette i dag, og så bare var det et juletre der!? Julestemningen slo meg sånn plutselig, men ikke at det var noe kjedelig, for juletreet var det fineste jeg noen gang har sett. Hvis vi ser bort i fra treet vi har hjemme hvert år da, selvfølgelig. Noe av det beste med julen er å pynte juletreet. Bare Sånn at det er sagt.

 

  Se på de fine da. Jeg prøvde de sorte, til høyre for de lilla, og de satt perfekt på foten. De hvite og sorte nede til venstre er også fine. Jeg har enda ikke funnet meg noen vinterjakke, så har gitt opp hele høstgarderoben. Det er mye gøyere å se frem til våren. Søte hæler og blondekjoler fra D&G er bare en brøkdel av alt det fine. Fint, det er et fint ord. Fint, fint, fint. Alt er bare fint. Skoene er fra Miu Miu, FYI.

  Etter en lang dag med shopping, og nestenshopping, hoppet vi på metroen i retning MAT.

Mamma var den eneste som fikk med seg noe hjem i dag. Men så har jo vi en god stund på oss, heldigvis. I dag fikk vi ta til takke med en herlig middag, og windowshopping. Kanskje jeg får gi den høstgarderoben en ny sjanse snart igjen. Hvis ikke våren frister for mye.

Gleder meg allerede til sommeren jeg!

5 kommentarer

ewymarie

25.10.2010 kl.22:51

Ah jeg elsker den sko- avdelingen de har på Lafayette. Nå fikk jeg lyst å sette meg på hurtigtoget fra Brussel ...hihi.

Inger

25.10.2010 kl.23:19

Utrolig fine bilder :D Jeg har så lyst til å studere i Paris et år :D

Luisa

26.10.2010 kl.10:35

For en herlig dag. Jeg gleder meg til sommeren jeg og :)

margrethethuen

26.10.2010 kl.18:44

ÅÅÅ! Jeg er SÅ misunnelig! Har de virkelig begynt å pynte til jul i Paris? Så fantastisk koselig!! :) Her hjemme har vi så vidt fått inn pepperkaker & julebrus i butikkene..... Men men, pyntingen kommer nok tidsnok nå som vi straks entrer november!

Ha en fin kveld dere! :)

Klem

bangyourhead

30.10.2010 kl.17:45

Paris er magisk<3

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits