Aviators

Hver morgen blir det kaldere, og kaldere her i Paris. Og jeg har enda ikke fått tak i en høstjakke. Etter mye leting, har jeg kommet frem til at disse to ikke hadde vært helt feil å anskaffe seg. Selvfølgelig ikke begge, men i det minste en av dem.  Fargen til Acne passer garderoben min best, men det som trekker ned er lengden på armene. De kunne godt vært lengre. En høstjakke skal tross alt varme meg litt. Eller skal man egentlig bare se bra ut?

Hååper de har jakkene i butikk, for ellers blir det nettshopping på meg. Jeg liker ikke nettshopping, i fare for å høres ut som en gammel bestemor. Må prøve å bli kvitt den fobien, noe annet nytter vel ikke om man vil overleve i fremtiden.

 

 

  • Lys jakke fra Acne/ Net-a-Porter.com       
  • Brun jakke fra Adam/Net-a-Porter.com

 

Hva tror dere om Aviatorjakkene? En trend som kommer til å overleve, eller er det bare dumt å investere?

 

5 kommentarer

Kjersti Kihle

21.09.2010 kl.10:18

Jeg elsker den lyse jakka fra Acne, men jeg begynner faktisk å bli litt lei jakke modellen. Er litt for mange som har jakken til at jeg også vil ha den nå..Paris er jo en av de største motebyene i verden så ville kanskje gått for noe annet hvis du vil skille deg ut!

Kjersti Kihle's

21.09.2010 kl.11:11

SV: Tror det er alle "fake" eller kopi modellene som har ødelagt jakken for meg:p hehe.. men absolutt er dette jakke for deg så go for it!!:)

anetterp

21.09.2010 kl.11:25

Jeg tror ikke jeg ville investert for mye penger i en aviator jakke. Men, skulle jeg gjort det ville jeg kjøpt en jakke som hadde ull inni jakken også, sånn at du på en måte investerer i en vinter-skinnjakke. Sånn som Acnes modell Rita Shear. Min aviator-favoritt kommer fra Maje.

Cathrine

21.09.2010 kl.15:39

Jeg ELSKER Acne-jakken da, men den er jo innmari dyr for en trend-jakke å være. Du må være hundre prosent sikker på at du ikke blir lei av den til neste sesong før du kjøper den! Det er veldig mange billigere utgaver som det kanskje hadde vært lurere å gå for? Men hvis du liker den veldig godt så go for it :)

marievenaas

21.09.2010 kl.16:48

jakken er fin :-) helt okei egentlig, jeg kommer ikke til å investere i den. er ikke helt min stil bare

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits