En søndag

Mandag. På tide med litt mimring fra helgen.     Vi var en tur på  kino for første gang i Paris. Min første gang hvertfall. For å komme til metroen kan vi ta en snarvei gjennom parken utenfor der vi bor. Det tar omtrent 2 min å gå rundt hele parken, så jeg syns det er like latterlig hver morgen jeg ser noen på joggetur(!) her.

Så ja. Vi var som sagt på kino, og KINO i Paris kan lære noe av kino i Bergen. Eller Norge generellt. Verdens minste sal med det lengste lerret jeg noen gang har sett. Alt i alt var det egentlig helt ok. De hadde faktisk popcorn med salt hvis man ikke ville ha sukker. Sukker på popcorn? Jeg var på kino med han fine, og det var egentlig det viktigste:) 

Og forresten, se så flinke vi har blitt til å lage sunne middager. Ikke værst for å være studenter.

3 kommentarer

Fine bilder :)

bangyourhead

20.09.2010 kl.20:47

Haha, nei Fretex står jeg over. Den lukter.. Og jeg ser aldri noe til disse flotte klærne de liksom har ordnet på. Velouria Vintage, got it! Er det dyrt der??

Ikke? Den er jo kjempekul!:D

Haha, de skal jo ikke svette vet du;P Jeg så for meg kino i Paris som en stor og flott fance ute-opplevelse. Skuffende da! Og sukker på popcorn er det verste jeg har vært med på. Det skal jo være salt!

Luisa

21.09.2010 kl.10:08

Da jeg var liten elsket jeg sukker på popcorn! Best med salt nå ja, men det er da ikke ekkelt med sukker, haha, litt holt kanskje :p

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits