På vandring

Her om dagen dro Anna og jeg til Maraiskvarteret for å ta en titt i vintagebutikkene. Området er kjent for å ha vintagebutikker på hvert hjørne der, omtrent. Selv om jeg visst akkurat hva jeg ville ha, ble det ikke mye shopping. Typisk at man aldri finner noe når det er det som er meningen. Satser på å være heldigere neste gang. Man kan tross alt gjøre utrolige kupp i disse butikkene, og prisene her sammenlignet med f.eks N.Y skal visst være latterlige. Man kan få masse for pengene, så hvis dere skal til Paris anbefaler jeg å sjekke ut disse butikkene.  Etterhvert gikk turen til Notre Dame, og alt i alt må vi ha gått i minst 3 timer den dagen. Det er mye å se når man først begynner.

  Langs elven står det selgere med boder, hvor man kan få kjøpt alt fra eldgamle bøker til tidligere Vogue forsider og postkort. Her er det lett å finne noe å pynte veggene med hvis man har gått lei av IKEA kunsten.

  To postkort jeg kjøpte tidligere i uken. Og en syk kvittering jeg måtte ta bilde, bare fordi den var til å le av. Her satt jeg meg ned på en random kafê og ante fred og ingen fare, så får jeg den forbaskede regningen på 21 euro(!) For et glass vin og noen dråper vann. Det var så kjipt at det var morsomt. Vinen var god da, det skal de ha.

Én kommentar

Pinhead

14.09.2010 kl.20:47

Er dyrt å ha god smak;) Nå vil jeg til Paris!!

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits