Martini Gold i hagen til D&G

Nå skal dere høre.

Gårsdagen steg langt over mine forventinger. Vouges Fashion Celebration Night viste at Paris er byen å være i om man vil oppleve mote på nært hold. Det var åpent hus hos alle de største motehusene rundt Champs-Élysées, og jeg hadde helt rett i champagne spekulasjonene.

Utenfor de mest profilerte navnene var det meterlange køer. I dag angrer jeg på at jeg ikke ventet for å komme inn hos Chanel og Chloé, da jeg hørte om opplegget de hadde der. Noen av jentene i klassen fikk manikyr hos Chanel mens de snakket med Carine Roitfeld. Jeg må inrømme at jeg kjenner et liite stikk av misunnelse akkurat angående det, men nå har jeg absolutt lært at det handler om å være tålmodig, sånn til neste anledning dukker opp. I dag viste læreren vår oss en av goodiebagene han fikk i går hos Paul & Joe, og hvis man bare er tålmodig og tidlig ute, skal det visst være oppnåelig å  få seg en liten goodiebag eller to. Vi sier ikke nei takk til gratis designerbriller.

Etter mange timers vandring rundt om i de forskjellige butikkene, fikk vi endelig hvilt bena litt, og det var ikke mindre enn i Dolce & Gabbanas hage, at vi ble tilbudt en sofa å sitte i og et glass Martini Gold. Martini Gold by Dolce & Gabbana vel å merke. Så får vi se om bildene som ble tatt ender opp i Vouge. Kanskje ikke med det første, men det var uansett en perfekt avslutning på et utrolig bra arrangement, og jeg gleder meg til flere fremover.

I.K

Jil Sander5 kommentarer

Tonje Abrahamsen

08.09.2010 kl.23:18

Gøy!

bangyourhead

09.09.2010 kl.01:37

Kjenner at jeg og ble litt misunnelig, selv om jeg ikke vet hvem du snakker om. Skulle likt å være med på arrangementet!

Isabelle

09.09.2010 kl.10:26

Ja, du skulle absolutt vært her:) Carine Roitfeld er sjefsredaktøren i franske Vouge;)

Dagens Plukker

09.09.2010 kl.14:59

Dette innlegget er nå på forsiden av Femelle.no. :)

Isabelle

09.09.2010 kl.15:24

Stilig:) Takk, takk

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits