Vins Blancs

Nå skal jeg prøve meg på Yogaen igjen.

Igår var jeg skikkelig flink, sto opp alt for tidlig og tok metroen hele veien til yogasenteret. Og så når jeg kom dit, var det ikke time. Det er tydeligvis bare klasser kl 9 annenhver dag. Kjempegøy. Men man lærer jo av sine feil, så jeg kommer sterkt tilbake idag.


Igår var vi på ost og vinkveld med skolen. Noe som var meget hyggelig. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er en stor fan av franske oster. Utenom Brie da, så får se om jeg klarer å venne meg til det. Regner med å kunne kalle meg fransk når jeg drar tilbake til Norge. Right. Og vinen her dere, den er så sinssykt billig. Det var vanskelig for meg å finne en til 6 euro da kassamannen sa at det var grensen for å betale med kort i butikken. De fleste ligger på 3 euro. Og jeg fant tilogmed en til 1,66 euro. Det er ikke 16 kroner en gang. Hello?


Nå løper jeg til yogaen. Snakkes!

2 kommentarer

M and Dee

27.08.2010 kl.09:35

Billig vin, ja. Det var jo ekstremt! Heldiggris :) Nei, skarpe oster er virkelig noe man må vende seg til. Vår teori er at smaksløkene må være så ødelagte at man faktisk synes det er godt. Så man må kanskje vente et par år? Hehe, neida. Joda.

Always and forever - M and Dee

bangyourhead

27.08.2010 kl.12:32

Genialt!! Man må elske Europa og prisene deres:) Hvilke fag tar du??

Skriv en ny kommentar

something.blogg@gmail.com Journaliststudent i Bergen, høsten 2011

Kategorier

Arkiv

hits